Використання пом'якшувача води на професійних кухнях харчових підприємств, закладів громадського харчування, пекарнях, фабриках необхідно для продовження терміну служби обладнання, яке використовує в роботі жорстку водопровідну воду. Така вода сприяє утворенню вапняного нальоту на робочих елементах обладнання, що безсумнівно призведе до його швидкого виходу з ладу. Таким чином, пом'якшувач води потрібно встановлювати з посудомийній машиною, льдогенератором, тепловим обладнанням з функцією парового зволоження, кавоваркою та іншим обладнанням.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.