Крім гарячого шоколаду, з допомогою AIRHOT CHOCO-5 можна приготувати глінтвейн та інші гарячі напої. Воно також широко використовується як диспенсер для гарячих напоїв, особливо, для гарячого шоколаду. Суперміцні лопаті дозволяють перемішувати напій в рівномірну масу без утворення грудочок. Електронна система управління з широким температурним діапазоном від 30 до 90 градусів.
- Матеріал підстави: пластик
- Матеріал знімною ємності: високоміцний харчової полікарбонат
- Ергономічний дизайн
- LED-дисплей з індексацією температури
- Краплезбірник
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.