Турецька компанія 'PIMAK' має багаторічний досвід виробництва високоякісних грилів для курей та іншого обладнання для громадського харчування. Корпус грилів повністю виконаний з нержавіючої сталі, має вентиляційні отвори. Для стікання жиру передбачено спеціальний піддон, розташований під робочою камерою. Жир у нього стікає через отвір у нижній частині камери, після роботи легко виймається і миється. Передня та задня панель грилів виконана з високоміцного скла, що витримує температуру до 300С. ТЕНи або пальники (у моделях газу) розташовані зверху. Кури обертаються в камері назовні у покупців, що, як правило, суттєво збільшує продажі. Тим, хто вже працює у сфері громадського харчування, обладнання 'PIMAK' представляти не потрібно, воно і так добре відомо і на складі, як правило, не затримується.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.