Куттери фабрики турецької Yazicilar відомі своєю високою якістю у всьому світі та давно завоювали визнання на українському ринку. Відмінною рисою в порівнянні з аналогами є зносостійкі та якісні матеріали корпусу, чаші та двигуна. Різні варіанти за обсягом чаші дозволяють використовувати як на невеликих підприємствах, так і на виробництві середнього формату. Отвір у кришці є зручним для додавання додаткових інгредієнтів під час змішування. Базові моделі куттерів Yazicilar можна доповнювати спеціальними ножами для м'яса, таймером та іншими зручними опціями! Багатозадачний куттер швидко подрібнить овочі, ягоди, фрукти, морепродукти, зробить повітряним фарш різної фракції з будь-якого виду м'яса , муси до ідеальної консистенції, а також ідеально підходить для виробництва хумуса.
М'ясо.
Будь-яка модель проста і зручна в експлуатації. Цикл займає трохи більше 4 хвилин, тому подрібнити м'ясо можна дуже швидко безпосередньо перед приготуванням. М'ясо рубане в куттері, що переважно для багатьох страв, у тому числі страв національних кухонь. Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в куттер легко отримати крупно-, середньо-і дрібнорублене м'ясо до тонкого подрібнення (кнельна маса, суфле, паштети). Якщо використовуються кілька видів м'яса, то при подрібненні відбувається їхнє рівномірне перемішування. У процесі приготування фаршу в чашу куттера можна додати води для надання більшої ніжності фаршу. У куттері можливе подрібнення як свіжого, так і морозива м'яса. Легко приготувати будь-який соус у куттері, т.к. машина подрібнює інгредієнти одночасно перемішуючи та збиваючи. Наприклад, соус песто виходить одночасним подрібненням та перемішуванням зеленого базиліку, кедрових горіхів, сиру пармезан, часнику та оливкової олії. Соус майонез готується шляхом збивання жовтків з гірчицею з поступовим додаванням через отвір у кришці куттера олії. На основі майнонезу легко приготувати оригінальний соус, додавши до нього подрібнені в куттері корнішони, гриби, маслини, перець, зелень, каперси, оселедець чи інші продукти. Приготування густих соусів із великими шматочками (аджика, гуакомоле) також легко робиться за допомогою куттера. Ідеально підходить для виробництва хумусу, пасти тхіну. Для приготування шоколадної маси – ганаш. Шоколад подрібнюється в крихту, потім додається невелика кількість гарячих вершків і 2-5 секунд перемішується до утворення однорідної густої шоколадної маси. Крім швидкості, зручність приготування ганашу в куттері в тому, що шоколадна маса практично не містить бульбашок повітря і практично відразу готова до формування. Завдяки можливості куттера замішувати будь-який вид тіста, з його допомогою легко приготувати кекси, млинці, бісквіт, печива. Для декорування кондитерських виробів можна подрібнити курагу або цукати, зробити вафельну або шоколадну крихту. У куттері також легко подрібнити попередньо розмочене насіння маку для начинок.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.