Тестораскаточна машина Hendi, спеціально розроблена для розкочування заготовок тіста округлої форми. В першу чергу, застосовується така електрична тестоскотка для розкочування крастів для піци, а також для приготування пельменів, равіолі, пасти та інших макаронних виробів. Варто відзначити, що тісторозкачувальна машина HENDI – ndash; професійне обладнання для ресторанів, піцерій та кафе.
Тістоформувальна машина швидко та ефективно перетворює грудку тесту на заготівлю круглої форми. Виготовляються електричні тісторозкатки HENDI – визнаним лідером у сфері обладнання для кухні ресторану. Міцно тримається на спеціальних ніжках без ковзання та вібрації.
Переваги тісторозгойдування HENDI:- Розкочує холодне тісто, не нагріваючи його;
- Автоматизує процес розкочування, чим значно економить час і сили персоналу ;
- Основний матеріал – нержавіюча сталь високої якості, не виділяє токсинів при контакті з продуктами харчування, стійка до корозії;
- Легко миється та чиститься;
- Низьке споживання електроенергії; тесту на виході; Діаметр тесту: ø26 до 40 см
- Предбачені запобіжні щитки на кожному валику для безпечного розкочування тіста;
- Самозмащувальні підшипники продовжують термін експлуатації;
- Висока якість складання і безперебійна робота при інтенсивних навантаженнях.
- Виконані з нержавіючої сталі
- Дві пари валиків дозволяють встановити товщину тіста до 4 мм і надати йому круглої форми
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.