Диспенсер для гарячого шоколаду 10 л Hendi 274149
Диспенсер для шоколаду призначений для перемішування та роздачі гарячого шоколаду та інших гарячих напоїв. Підігрів у диспенсері здійснюється за допомогою водяної лазні (bain-marie), тим самим запобігаючи пригоранню шоколаду.
- Змішування шоколаду здійснюється постійно, що забезпечує однорідну консистенцію шоколаду.
- Є захист від перегріву.
- У шоколадниці можна приготувати за один раз до 10 л. гарячого шоколаду.
- На кожен літр молока (жирністю від 3,2% до 6%) необхідно 200 г шоколаду в порошку або 250 гр. готової шоколадної суміші.
- Гарячий шоколад подається, як правило, зі збитими вершками, коньяком, віскі або ромом, а також шоколад можна використовувати як добавку до морозива або десерту.
- Діапазон температур  від +65°C до +85°C, необхідна температура в приміщенні: від +10°C до +32°C.
- Професійний диспенсер для шоколаду має дно з нержавіючої сталі AISI 304, бічні стінки ємності з полікарбонату.
- Піддон з індикатором рівня рідини
- Підігрів типу водяна баня (bain-marie) запобігає пригоранню шоколаду
- Дно ємності з нержавіючої сталі
- Бічні стінки ємності з полікарбонату
- Піддон з індикатором рівня рідини
- Захист від перегріву
- Постійне помішування забезпечує однорідну консистенцію шоколаду
- Кран із системою "антизасор"
- Діапазон температур: від +65°C до +85°C
- Потрібна температура в приміщенні: від +10°C до +32°C
- Потужність, В т: 1006
- Габаритні розміри, мм: 410x280x(H)580
Підігрів типу водяна баня (bain-marie) запобігає пригоранню шоколадуДно ємності з нержавіючої сталіБічні стінки ємності з полікарбонатуПіддон з індикатором рівня рідиниЗапобігання перегрівуПостійне помішування забезпечує однорідну консистенцію шоколадуКран із системою "антизасор"Діапазон температур: від +65°C до +85°CПотрібна температура в приміщенні: від +10°C>
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.