Розстоювальна шафа HENDI, розроблена для процесу вистоювання заготовок виробів з тіста. Даний процес широко застосовується в пекарнях, ресторанах, кондитерських та на інших підприємствах для збільшення тіста майбутньої випічки шляхом виділення з нього газоподібної вуглекислоти, що розпушує масу тіста. ідеальну температуру та вологість для швидкого та ефективного процесу вистоювання. Таким чином, виходить найбільш повітряний, об'ємний, красивий і апетитний виріб з тіста після його остаточної температурної обробки та випікання. Шафа вистоювання Хенді цієї моделі застосовується також в якості підставки під конвекційні печі цієї ж марки і відповідних габаритів. /li>
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.