Додайте в список своїх коронних страв – равіолі, італійську пасту з начинкою, по вигляду нагадує пельмені.
Зручний набір для приготування цієї страви допоможе Вам в лічені хвилини, всього за кілька кроків заготовити равіолі ідеальної форми з гофрованими краями.
10 штуки равіолі у формі зірки;
В комплекті качалка;
Матеріал - алюміній;
Розмір - 335*115*20.
Спосіб застосування:
КРОК 1: Трохи посипте борошном форму;
КРОК 2: тонкий шар тіста Розкачайте і викладіть його на форму;
КРОК 3: Зробіть виїмки і заповнити їх начинкою, наповнювач може бути також і солодким (ягідним).
КРОК 4: Розкачайте другий тонкий шар тіста і накрийте їм форму;
КРОК 5: Тепер просто розкачайте вміст форми, акуратно вийміть заготовки равіолі і відправте їх в киплячу воду або на сковороду. Пасту можна подавати з різними соусами або бульйоном.
Набір для приготування равіолі зроблений в Італії.
Матеріали: качалка – дерево, форма – алюміній.
Форма дозволяє впоратися з процесом приготування равіолі або пельменів набагато швидше. Завдяки великій кількості комірок, можна відразу отримати партію продукту однакової форми і розміру. Тісто до форми не прилипає, а готові равіолі легко витягуються, при варінні вони не розварюються, а начинка залишається всередині. Завдяки гумовим ніжкам, форма не ковзає по поверхні. За допомогою такої форми готувати просто і швидко! Не треба ліпити, скріплювати краю, равіолі виходять рівними і акуратними - один до одного!
Набір для приготування равіолі підійде для тих, хто користується тестораскаткой з валу шириною 150 мм (лист тіста 140 мм), наприклад Titania або La Fabbrica della Pasta.
Відео ролик з приготування равіолі
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.