Ніж обвалочний F. Bargoin SANDVIK з твердої сталі з ультра комфортною ручкою.
Довжина леза - 13 див.
Лезо виконане з шведської нержавіючої висококласної сталі Sandvik 12C27.
Сталь підвищеної твердості: 56-57 HRC.
Ряд професійних ножів Bargoin серії Sandvik мають ергономічні ручки, що забезпечує максимальний комфорт при тривалій роботі, попереджаючи втому рук. Рукоятка покрита на 80% сірим м'яким еластомером з рельєфами, які перешкоджають зісковзуванню ножа з рук. Синій поліпропілен має досконале ущільнення з лезом.
Ергономічна ручка спеціально розроблена для професіоналів м'ясопереробної галузі, підходить для всіх розмірів і форм рук.
Ніж обвалочний Fischer Склад нержавіючої сталі, що використовується для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7% Рукоятка ножа - відлита з поліпропілену, захищає від ковзання , що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки м'яса Fischer, зокрема модель №78025-13B з довжиною леза 130мм, виготовляються для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних та рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах, на професійних та домашніх кухнях. , корозії та миття в посудомийній машині. Довжина леза - 130 мм Марка сталі: Nitrocut NCV50 Твердість сталі: 56-57 HRC - для ножів серії Ultra comfort 54-55 HRC - для решти ножів Колір рукояті: сірий Країна-виробник: Франція
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.