Потужний 10-ти рівневий пароконвнктомат з електромеханічним керуванням призначений для інтенсивного використання в великих ресторанах і їдальнях, також його можна експлуатувати в пекарському цеху або кондитерської. Її робоча камера оснащена трьома реверсивними вентиляторами.
Устаткування має таймер, функцію инжекционного зволоження (електронного управління уприскуванням пара). Передбачено обдув скла двері і боковин (технологія turbo cold - в корпусі зверху встановлений додатковий вентилятор, для охолодження простору в бічних панелях і між стеклами дверцята). Внутрішня підсвітка камери здійснюється за допомогою п'яти галогенових ламп. Подвійна термоизолирующая боковина дозволяє ставити поруч з обладнанням будь-яку іншу техніку, в тому числі і холодильник. Парвіддаляється з камери без втрати температури (введення повітря всередину робочої камери).
Пароконвектомат 104 PXHSC використовує різні режими поєднання пара і примусової конвекції для приготування їжі, Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів : обсмажування, припускание,
Надійне і якісне обладнання & ndash; одна з важливих складових успіху будь-якого підприємства громадського харчування, будь то їдальня, ресторан, кафе і т.д. Висока якість такого обладнання забезпечує його безвідмовну і безперебійну роботу в умовах підвищеного навантаження протягом тривалого часу. Матеріал для виготовлення пекарної камери & mdash; харчова нержавіюча сталь. Устаткування просто чистити за рахунок знімних бічних напрямних і заокруглених кутів конструкції, що забезпечує необхідну в закладах громадського харчування гігієнічність.
Технічні характеристики: Кондитерський, Механічне управління, Кількість рівнів -10, Відстань між рівнями -90мм, Розмір листів: 10 GN1/1 або 10 дека 600 х 400 мм, Габаритні розміри: 970 х 950 х 1357 мм, 16кВт, 380В, Температурний режим: 30°C... 270°C,Тип пароутворення: Інжекторне, Таймер120 хв., Матеріал: Корпус-AISI 430, камера - AISI 304, Вага нетто 112 кг, Вага брутто 115кг. Виробництво CustomHeat Україна. Пароконвектомат10 рівневий 104 PXHSCCustomHeatнайкраще справляється зі складноюроботою пекарень, супермаркетів, а також кондитерських цехів. Методом обробки продуктівпароконвектоматі є конвекція циркуляція гарячого повітря всередині робочої камери, приготування з використанням пара різної насиченості, а також комбінований варіант, коли одночасно використовується пар і гаряче повітря. Завдяки герметичності робочої камери циркулююче повітря втягується вентилятором і заново проходить через Тени. За рахунок цього відбувається швидкий нагрів робочої камери пароконвектоматі до заданої температури від 30°C до 270°C.Це дозволяє значно економити електроенергію. Продукти практично не увариваются і не ужариваются, немає необхідності використовувати масло і жир. Реальна економія за цими параметрами становить близько 30, а масла - 95.Пароконвектомати дозволяють виробляти до 70 від загального числа всіх можливих операцій теплової обробки і тим самим замінюють 40 теплового обладнання. У печах CustomHeat встановлено спеціальний електронний інвертер, який сам знижує оберти двигунів вентиляторів і зупиняє їх всього на 3 секунди. Це збільшує термін службиТенів і мінімізує ризик їх поломки. Укомплектацію кожного пароконвектомата входять: -реверсивні вентилятори високої продуктивності, керовані спеціальним інвертором. Він здійснює реверс вентиляторів за 3 секунди, що збільшує термін служби Тенів і мінімізує ризик їх згоряння, - 1, 2або 3 Тена в залежності від моделі потужність 3,3 кВт, 5 кВт або 8 кВт кожний в залежності від моделі та призначення конвектомата, керованих термостатом, - таймер, за допомогою якого установлюється час обробки продуктів від 0 до 120 хв. і далі до нескінченності, - реле плавного регулювання пари, з допомогою якого встановлюється ступінь вологості, необхідна для приготування продуктів., - кнопка зменшення швидкості дозволяє змінити швидкість обертання вентилятора від 100до 75 , - внутрішня підсвітка камери здійснюється за допомогою світлодіодів, - подвійні термоізоляційні бічні стінки дозволяють ставити поруч з обладнанням будь-яку іншу техніку, в тому числі і холодильник, - двері пароконвектомата забезпечена подвійним склопакетом, а кріплення її ущільнювальної гуми вдосконалено для збільшення терміну служби, - більшість пароконвектоматів випускається з універсальними напрямними, виконаними з харчової нержавіючої сталі AISI 304, якідозволяють використовувати як дека розміром 600 х 400 мм, так іGN1/1
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.