Піч конвекційна OES 6.10 (базова версія) FS101813
OES 6.10 (гастрономічна версія) з термощупом і зниженою швидкістю роботи вентилятора, інжекторна з інноваційними технологіями: & ndash; три патенти, - Утапливаем двері, & ndash; «Закрита система» & ndash; робота під тиском при низьких температурах, що дозволяє на 30% прискорити час приготування, знижує енергоємність обладнання та вагові втрати продукту, зберігає його біологічну цінність, автоматична регулювання оптимальної вологості в камері, примусове зневоднення камери (режим утворення хрусткої скоринки продукту) Основні технічні хар -ки: 380В, 11,4кВт, розчини: 932 805 852мм, на 7 гастроемкостей GN1 / 1, відстань між листами 68мм, програмований, в комплекті душ, 4основних режиму приготування: пар від 30 до 120С ?, гаряча пара від 100 до 250С ?, гаряче повітря від 30 до 250С ?, розігрів готових страв від 120 до 160С?., можл. нічного приготування при знижених температурах & ndash; Cook & Hold ;, можливість запро-я з термощупом всередині прод. -Delta-T, пов. кн. на 250 рец., полуавт.мойка. Без г / yo.Германія
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.