Ріжуча кромка такого ножа повинна бути в межах 53-56 HRC, так як обваловувальний ніж потребує частого правці Мусатов. Якщо ж показник вище & ndash; є величезна ймовірність відколу леза. Важливу роль відіграє і рукоять. Вона повинна бути ергономічною та надійної, найчастіше її роблять зі спеціального пластика або дерева. Для відчуття комфорту і безпеки вони злегка шорсткі. Головна перевага роботи обвалочного ножем & ndash; висока продуктивність і комфорт ваших рук при роботі.
Ви можете придбати дану модель з різною довжиною леза
Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0, 55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки м'яса Eicker, зокрема модель 17.529 з довгою леза 140мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.