Ніж обвалочний (Полугібкій) Eicker 539 З його допомогою легко можна відокремити м'ясо від кісток. Працювати можна як з сирим, так і з готовим м'ясом. Великим плюсом є висока продуктивність і комфорт при работе.Такой ніж просто незамінний на професійній кухні. Але і кухарі любителі багато працюють з м'ясом так само оцінять даний ніж гідно. Німецька якість, стильний дизайн, доступна ціна.
Ніж обвалочний EickerДовжина леза - 160 ммМарка сталі: 1.4110Твердість сталі: 56-58 HRCКолір рукояті: жовтийКраїна-виробник: НімеччинаСклад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14,5 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75%Рукоять ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма та матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що в свою чергу дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки м'яса Eicker, зокрема модель 27.539 з довжиною леза 160мм виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.