Ніж відмінно підійде для филирования риби Довжина леза - 21 см. Ця модель виробляється тільки з жовтою ручкою.
Професійні ножі Eicker (Німеччина) відрізняються високою європейською якістю.
Купити обробні ножі варто, якщо хочете готувати швидко, якісно, без побутового травматизму. Морепродукти багаті різноманітними корисними речовини. Це джерело білка і мікроелементів. Багато людей люблять блюда з річкової та морської риби, але не готують їх так часто, як хотілося б. А все через особливості приготування продукту, який вимагає ретельної підготовки і обробки перед тим, як стане смачним делікатесом. Секрет приготування вишуканих страв як в ресторані в домашніх умовах ховається в обробних приладах.
Купити обробні ножі від Eicker варто, якщо ви цінуєте якість, але прагнете розумно економити. Майже 80 років компанія з міста Золингер створює продукцію, яка знаходить своїх покупців в різних куточках світу. Німецькі обробні прилади & ndash; це класика в поєднанні з сучасними технологіями. Їх використовують не тільки в побуті, але і на підприємствах з переробки риби, на фабриках виробництва рибних делікатесів, у всіляких закладах громадського харчування.
Серед продукції Eicker можна виділити ніж філейний гнучкий. Довжина клинка становить 21 см, що дозволяє однаково успішно справлятися з дрібними і великими тушками. Клинок має гладкі краю і вигнуту форму, виготовлений з високовуглецевої сталі, тому він дуже міцний і не піддається корозії.
Леза відрізняється високою чутливістю, завдяки чому можна позбутися навіть від самих дрібних кісточок. Чим більша риба, тим більше повинен бути розмір ріжучої поверхні. Для коротких моделей має значення висока гнучкість. Гнучкість клинка в першу чергу залежить від його товщини. Чим тонше клинок, тим більш гнучким буде лезо.
Рукоятка виконана з пластика, що дозволяє повністю контролювати кожен рух, так як ручка зроблена з урахуванням ергономічного комфорту. Полімерний матеріал має високий коефіцієнт зчеплення з долонею, тому ніж не ковзає, що важливо з точки зору комфорту і безпеки. Пластик не іржавіє, практично не вбирає запахи, добре миється.
Інструмент необхідно промивати в холодній воді, ретельно витирати насухо. Краще використовувати на пластиковій або дерев'яній дошці, щоб продовжити термін його експлуатації. При використанні в харчовій індустрії потрібно періодична обробка в стерилізаторах.
Ніж філейний Eicker Довжина леза - 210 мм Марка сталі: 1.4110 Твердість сталі: 56-58 HRC Колір рукояті: жовтий Країна-виробник: Німеччина Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14, Вуглецю: 75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для філетування Eicker, зокрема модель 27.518 з довгою леза 210мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.