Дана модель має довжину леза 21 см. Виробляється тільки з чорною ручкою
М'ясо, риба & ndash; це продукти, які завжди присутні на будь-якій кухні. Процес їх оброблення займає досить багато часу і якщо немає правильного, якісного ножа, щоб це зробити, то це може створити багато незручностей.
Обробні ножі роблять зі спеціальної сталі. Цей матеріал дуже зносостійкий і практичний. Такий інструмент не темніє під час використання. Лезо легко можна заточити і свою гостроту воно буде зберігати довго. Ручки роблять з полімерного матеріалу або з деревини. Вони зручні і добре лягають в руку, що запобігає ковзанню.
Для оброблення найкраще підійдуть леза розміром 20-30 см. При виборі обробного ножа, краще віддавати перевагу відомим європейським виробникам. Завжди потрібно пам'ятати, що ніж, як і різні інші вироби, потрібно використовувати за їх прямим призначенням. Тобто використовувати, наприклад, обробний ніж для нарізки хліба або сиру не рекомендується.
Ніж обробний Eicker Довжина леза - 210 мм Марка сталі: 1.4110 Твердість сталі: 56-58 HRC Колір рукояті: чорний Країна-виробник: Німеччина Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглецю: 0,5 75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обробки м'яса Eicker, зокрема модель 24.560 з довгою леза 210мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.