Процес обробки м'яса & ndash; це досить трудомісткий і складний процес. Тому потрібен якісний обробний ніж для м'яса. З таким інструментом працюють професійні різники на бойнях, де в день потрібно обробити багато туш.
Вигнута форма клинка там, де знаходиться ріжучакромка у напрямку до вістря леза, дає можливість розподілити навантаження ножа під час роботи, це потрібно для того, щоб рука не втомлювалася. Навіть жорстке м'ясо з жилками можна порізати легко, якщо ніж буде мати хорошу балансування, правильну форму і буде добре заточений.
Ергономічної повинна бути і рукоять. Дуже важливий матеріал, з якого вона виготовлена, тому що вона не повинна ковзати, прилипати і повинна легко митися. Догляд за обробними ножами має на увазі утримання в чистоті, запобігання від іржі і своєчасну заточку інструменту. Не рекомендується мити ножі в посудомийній машині. Для комфортної роботи рекомендується подальшу заточку проводити підлогу кутом 15-20 градусів і рівномірно по всій довжині леза.
Ви можете придбати даний ніж трьох різновидів в залежності від довжини лез
Ніж обробний EickerДовжина леза - 210 ммМарка сталі: 1.4110Твердість сталі: 56-58 HRCКолір рукояті: жовтийКраїна-виробник: НімеччинаСклад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14,5 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75%Рукоять ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що в свою чергу дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки.Професійні ножі для оброблення м'яса Eicker, зокрема модель 17.503 з довгою леза 210мм виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних та рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.