шкірозйомних ніж (ніж м'ясника). Застосовується для забеловкі туш перед операцією знімання шкури.
Довжина леза - 15, 18 см.
Ця модель виробляється тільки з жовтою ручкою.
Переваги найпоширеніший у світі інструмент, для зняття шкур з туш великої рогатої худоби, телят, свиней і баранів.
& middot; Найвище, яке тільки можливо, якість знімання шкури & ndash; ідеальна шкіра; ніяких порізів, надрізів або дірок.
& middot; До того ж - тонка головка з центральною пластиною з нержавіючої сталі для виняткової маневреності та міцності.
Висока продуктивність, інструмент найвищої якості виготовлення, створений для тривалої експлуатації з незначними експлуатаційними витратами.
Ніж забілувальний EickerДовжина леза - 150 ммМарка сталі: 1.4110Твердість сталі: 56-58 HRCКолір рукояті: жовтий Країна-виробник: НімеччинаСклад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14, У 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75%Рукоять ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що в свою чергу дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. довжиною леза 150мм виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.