Дана модель виробляється тільки з чорною ручкою. Ніж кований. Довжина леза 27 сантиметри.
Особливістю обробних ножів є тонке і довге лезо зі зручною ручкою. Їх основне призначення це оброблення туші, відділення кісток і нарізка м'яса. Але нічого не заважає використовувати його в звичайних кухонних цілях. Довжина леза такого ножа буває різною і коливається в діапазоні 15-30 см. Форми лезі можуть відрізнятися. Вони можуть бути широкі і вузькі, загнуті і прямі & ndash; можна підібрати на будь-який смак.
Ніж для оброблення м'яса стане вірним помічником в приготуванні м'ясних страв, які гаряче улюблені практично в кожному будинку. Кулінарія & ndash; це складний і трудомісткий процес. Кінцевим результатом роботи повинні стати смачні, корисні і смачні страви. Однак красивого зовнішнього оформлення і вдалою оброблення інгредієнтів вдається домогтися не завжди. Щоб результат радував завжди необхідно використовувати спеціальні інструменти.
Жодне підприємство громадського харчування, м'ясокомбінати, виробники м'ясних делікатесів не обходяться без спеціального обладнання. Для домашньої кухні досить придбати базові одиниці, щоб кулінарія стала в радість. Обробний ніж допоможе в приготуванні новинок і традиційних страв з м'яса птиці, свинини і т. Д.
Якщо Ви цінуєте довговічність і функціональність, то зупиніть свій вибір на продукції Eicker. Слава німецьких виробників рознеслася далеко за межі Німеччини. Майже 80 років компанія з міста Золингер радує своїми якісними виробами, регулярно впроваджуючи у виробництво інноваційні технології. Вибираючи модель від Eicker, ви отримуєте гарантовану поєднання надійності і практичності.
Ніж для оброблення м'яса з широким лезом довжиною 27 см є універсальним: можна використовувати для нарізування ковбаси, оброблення м'яса, для відділення м'якоті від кісток. Продумана форма обробного приладу дозволяє оптимально розподілити навантаження. Завдяки цьому руки менше втомлюються, потрібно менше фізичних зусиль в роботі. Леза надійно закріплене в ручці трьома заклепками. Всі деталі ретельно підігнані одна до одної, що забезпечує безпеку.
Клинок виготовлений зі сплаву молібдену і ванадію, а рукоятка & ndash; з полімерного матеріалу. Саме тому ножі спокійно переносять не тільки традиційне миття у воді або з використанням миючих засобів. Їх можна обробляти в стерилізаторах, мити в посудомийних машинах. Купуючи якісний ніж, потрібно створити належні умови зберігання, тоді він прослужить довгі роки. Прилад потрібно мити в теплій воді, після чого витирати насухо і зберігати в чохлі, спеціальній скриньці, блоці-підставці. На підприємствах & ndash; проводити обробку в стерилізаторах. Не рекомендується використовувати ніж на скляних і металевих поверхнях, відкривати їм консервні банки і пляшки.
Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0, 55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обробки Eicker, зокрема модель 24.580 з довгою леза 270мм виробляються в різних кольорах виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних та рибних фабриках, закладів HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.