Сталь для ножів Eicker виготовляється тільки в м Золінген, де знаходяться заводи найбільших німецьких виробників ножів. Компанія " Айкер & raquo; має 80-ти річний досвід виробництва професійних ножів на одному з провідних заводів у всьому світі. Матеріали і готові вироби мають дозволу на контакт з харчовими продуктами, і відповідають вимогам стандарту EN ISO 8442. Леза сучасних якісних ножів з твердої стали дуже довго не тупляться і не потребують заточування. Ріжучу кромку лише зрідка слід правити на спеціальному мусате з хромванадієва стали. За невеликі гроші Ви отримуєте відмінний ніж технолога. Ця модель виробляється з ручкою зі слонової кістки.
Ніж технолога Eicker Загальна довжина ножа - 250 мм Довжина в складеному вигляді - 140 мм Довжина леза - 110 мм Марка сталі: 1.4110 Твердість сталі: 56-58 HRC Країна-виробник: Німеччина - Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75% Зручний складаний дегустаційний ніж технолога Eicker 80.530 .11 СL виконаний з нержавіючої сталі. У процесі виробництва меч загартовують до оптимальної твердості 56-58 HRC. Це збільшує зносостійкість ножа для дегустації, а також дозволяє не вдаватися до заточування леза. Антикорозійні властивості збільшують термін експлуатації виробу. Ця модель оснащена кліпсою для зручності використання, насічкою на обусі, ергономічною рукояткою з антиковзким покриттям. Кут заточування кромки дегустаційного ножа становить 25-30˚, завдяки цьому вона не тупиться і не деформується. При цьому лезо тривалий час зберігає гостроту для гоління. Лінзоподібний тип профілю клинка (11 см) дозволяє швидко розрізати продукти різної щільності і фактури, не прикладаючи особливих зусиль.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.