Сталь для ножів Eicker проводиться тільки в р.. Золінген, де знаходяться заводи найбільших німецьких виробників ножів. Компанія «Айкер» має 80-річний досвід виробництва професійних ножів на одному з провідних заводів у всьому світі. Матеріали і готові вироби мають дозволу на контакт з харчовими продуктами, та відповідають вимогам стандарту EN ISO 8442. Леза сучасних якісних ножів з твердої сталі дуже довго не тупляться і не вимагають заточування. Ріжучу кромку лише зрідка слід правити на спеціальному мусате з хромванадієва сталі.
- Призначення - спеціальний ніж
- Ширина леза - 14 мм.
Ніж для ребер Eicker Довжина леза (у комплекті) - 140 мм Марка сталі: 1.4110 Твердість сталі: 55-57 HRC Країна-виробник: Німеччина Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглецю: 0,5 ,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні реберні ножі Eicker, зокрема модель 80.805 з довгою леза 140мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та інших спеціалізованих підприємствах. В асортименті виробник має змінні леза різного розміру під будь-які потреби
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.