Довжина леза & mdash; 200 мм. Леза ножів POLKARS зроблені c високовуглецевої сталі. Вони піддаються спеціальній термообробці, що дозволяє отримати оптимальну міцність & mdash; 55-57 HRC. Рукоятки ножів ергономічно продумані, зручно лягають в долоню, сприяють уповільненню процесу втоми кисті. Ручка зроблена з деревини. Хороший ніж для оброблення повинен мати балансування, бути правильною формою і якісно заточений. Особливу увагу потрібно приділяти рукоятці, так як від її зручності і матеріалу виготовлення залежить безпека і якість роботи. Особливість обробного ножа в тому, що він може впоратися не тільки з м'ясом, а й з кістками. Довжина приблизно становит 20-30 см, форма & ndash; вигнута. Це дає можливість належним чином розподіляти навантаження на руку під час роботи. Товари польського виробника POLKARS зроблені з високоякісних матеріалів, зберігають в собі всі технології, при цьому пропонують ціни нижчі інших компаній. Ніж для м'яса полегшує процес оброблення, дозволяє красиво і точно розділити частини тушки. У харчовій промисловості спеціальні інструменти є незамінними помічниками. Без ножів, Мусатов, заточек, всіляких кухонного приладдя не обходиться жоден супермаркет, ресторан, їдальня, м'ясопереробний комбінат. Адже до того, як м'ясну страву потрапить на стіл, воно проходить через етапи оброблення, приготування, оформлення. Кожен з них важливий і складний по & ndash; своєму. Маючи спеціальні ножі в своєму домашньому арсеналі на кухні, можна самостійно створювати вишукані і смачні кулінарні шедеври. Ніж для м'яса від Polkars при обробленні м'яса добре зарекомендували себе як надійні помічники. Вироби польського виробника адаптований для тривалих навантажень. При цьому він довго зберігає свої ріжучі властивості. Зручний вигин рукоятки дозволяє плавно розподіляти навантаження, завдяки чому руки менше втомлюються. Ергономічний дизайн створений для максимально безпечної роботи. Ручки зігнутої форми виконані з деревини. За відгуками покупців, це дуже зручно, так як руки не ковзають, не прилипають, а матеріал безпечний для харчових продуктів і легко миється. Використання сучасних технологій дозволило створити інструменти, які відрізняються екологічністю і підвищену міцність. Лезо, виконане з високовуглецевої сталі, легко розрізає не тільки жилаве або жорстке м'ясо, а й кістки. Довжина приладу для оброблення становить до 30 см. Завдяки компактним розмірам його можуть успішно використовувати не тільки професіонали, але і кухарі-аматори на своїй домашній кухні. Особлива форма клинка допоможе красиво і швидко обробляти тушки, що, в кінцевому рахунку, дозволить перетворити самий звичний домашній обід в маленьке свято. Співвідношення ціни та якості оптимально. Інструмент не потрібно часто точити, сталь стійка у корозії і навантажень. При цьому вироби не вимагають складного догляду або спеціальних умов для зберігання. Для зберігання підійде спеціальний блок, коробка або чохол, які йдуть в комплекті до більшості моделей. Вироби необхідно мити в проточній холодній воді, витирати насухо, періодично змащувати мінеральними маслами. Заточку можна проводити у майстри або самостійно, використовуючи Мусатов.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.