Локшинорізка IMPERIA Titania 190 ідеально підходить для приготування класичної італійської пасти, а також дає можливість викачувати тісто для приготування локшини, равіолі, пельменів і вареників. Кріпиться на столі за допомогою ручки, яка йде в комплекті.
Локшинорізка-тестораскатка IMPERIA Titania 190 настільна, механічна модель. З її допомогою Ви раскатаете тісто і поріжете локшину.
Тісто можна розкачати від 0.2 мм до 2,2 мм Для регулювання розкочування товщини тіста, передбачені 6 положень. Ширина тісторозкатки валу становить 15 див.
УВАГА: В комплекті йдуть дві насадки для різання локшини. Вони дозволять приготувати тальятелле (товщина 2 мм) і фетучіне (товщина 6,5 мм).
Тестораскатка (локшинорізка) для пасти Импария Титанія 190 має широкий спектр застосування, вона використовується в кафе, барах, ресторанах, вдома, на невеликих виробництвах для розкочування крутого тіста.
Пристрій легкий у використанні, стійкий, не вимагає технічного обслуговування.
Якість одержуваної продукції - незмінно висока.
Машини для розкочування тіста і виробництва локшина, спагеті, равіолі Imperia – найкращий помічник будь-якого кулінара. Сьогодні компанія Imperia пропонує асортимент у трьох основних напрямках: паста-машини для домашнього використання, професійне обладнання для виготовлення пасти, електричні паста-машини. Крім цього, компанія випускає різні аксесуари для полегшення процесу приготування: сушарки, форми для равіолі, качалки для розкачування тіста, різні насадки для паста-машин і т. д. Такі машини і аксесуари надійні, довговічні і зручні під час використання, вони не вимагають додаткових витрат на встановлення та обслуговування.
Пристрій ручних лапшерезок дуже просте. Механізм працює за принципом звичайної м'ясорубки. Основна відмінність в тому, що головну роботу роблять не шнековий конвеєр і ножі, а розгортальні і нарізні валики (по 2 штуки). Щоб почати роботу, потрібно корпус тісторозкачувальної машини прикріпити до стільниці. Збоку кріпиться ручка, які приводять механізм в дію.
Проявивши фантазію, можна приготувати яєчну локшину, що тане у роті; цвітну — додавши моркву, зелень або ін.; рисову — для приготування китайських страв; японську локшину «соба» з суміші гречаного і пшеничного борошна; різноманіття італійської кухні — починаючи з традиційної італійської пасти і закінчуючи «гніздами» з локшини; східні солодощі, наприклад, хмиз; равіолі, пельмені, вареники та інші вироби з тіста.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.