750Вт/220В/50 Виробництво SYBO, Китай
Вакуумний пакувальник камерного типу використовується для упаковки різних продуктів - м'ясних та рибних напівфабрикатів, готових страв, овочів і фруктів, сиру; дозволяє збільшити термін зберігання їжі при збереженні належної якості продуктів. Широко застосовується на підприємствах харчування: в ресторанах, їдальнях, кулінарних цехах, супермаркетах.
Виконання: корпус з нержавіючої сталі, оснащений опуклою кришкою з плексигласу.
Операційні можливості: вибір часу вакуумування, залежно від продукту і розміру вакуумного пакету, і запаювання, в залежності від матеріалу і товщини вакуумного пакету. Час вакуумування від 1-99сек, час запаювання від 0,1-9,9 сек
Наявність манометра дозволяє контролювати рівень вакууму; можливість створення вакууму до 99,9%.
Технічні характеристики: габарити 540х490х520мм,р-р камери 440х420х70мм, довжина запаювання 400мм, ширина шва 13мм, вакуумна помпа20м.куб/ч , вага 65 кг 750Вт/220В/50Виробництво SYBO, Китай Вакуумний пакувальник DZ400камерного типу використовується для упаковки різних продуктів - м'ясних та рибних напівфабрикатів, готових страв, овочів і фруктів, сиру, дозволяє збільшити термін зберігання їжі при збереженні належної якості продуктів. Широко застосовується на підприємствах харчування: в ресторанах, їдальнях, кулінарних цехах, супермаркетах. Виконання:корпус з нержавіючої сталі, оснащений опуклою кришкою з плексигласу. Операційні можливості:вибір часу вакуумування,залежно від продукту і розміру вакуумного пакету, і запаювання, в залежності від матеріалу і товщини вакуумного пакету. Час вакуумування від 1-99сек, час запаювання від 0,1-9,9 сек Наявність манометра дозволяє контролювати рівень вакууму, можливість створення вакууму до 99,9.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.