Склад нержавіючої сталі X50CrMoV15, використаної для виготовлення ножів F.Dick: Вуглець: 0,45-0,55%, Хром: 14-15%, Марганець: 1%, Молібден: 0,5-0,8%
Рукоять ножа - вилита з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно до стандартів HACCP. Форма та матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що, в свою чергу, дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми та не натираючи руки.
Крім того, ножі особливо гігієнічні завдяки ідеальному з'єднанню литої рукояті та сталі ножа. Таким чином, забруднення не зможуть проникнути в жодні щілини.
Ножи Friedr. Dick не просто вирішують проблеми, а й є ідеальним інструментом на кухні завдяки:
- Зручному об'єму та формі рукояті
- Легкому різальному лезу, завдяки полірованій кромці
- Ідеальному балансу
Професійні ножі Дик для обвалки м'яса, зокрема модель №8 5370 з довжиною леза 150мм, виробляються для використання на харчових виробництвах, м'ясних комбінатахах та рибних фабриках, закладів HoReCa, та на інших спеціалізованих підприємствах, а також на професійних та домашніх кухнях.
Ніж стійкий до ударів, корозії та миття в посудомийній машині.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.