ПЕТ обробна дошка з обмежувачами.
Розмір: 500х400х20 мм.
Симпатичні яскраві кольори обробних дощок не лише приємні для очей, але і функціональні. Червона дошка використовується для обробки сирого м'яса, зелена – для нарізки овочів, жовта – для дичини та птиці, синя – для дарів моря. Але всі ці позначення умовні і кожен кухар самостійно вирішує на який дошці він буде обробляти той чи інший продукт.
Дошки не вбирають вологу (легко миються в посудомийних машинах), нейтральні до агресивних середовищ, є прекрасною альтернативою дерев'яним обробним дощок і вже багато років користуються успіхом у супермаркетах, на підприємствах громадського харчування: ресторанах, кафе, їдальнях.
Високоякісні матеріали, що використовуються для їх виготовлення, відрізняються великою пружністю, не піддаються зносу, мають високу хімічну стійкість.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.