М'ясорубка Fama TI32 R,FTI 138 RUTE застосовується для подрібнення свіжого, незамороженого та неохолодженого, м'яса в однорідний фарш на великих м'ясних виробництвах: у ковбасних та м'ясних цехах, у супермаркетах для приготування напівфабрикатів та у великих. Компактне виконання у поєднанні з високою продуктивністю роблять м'ясорубку зручним та ефективним елементом оснащення професійної кухні. Продуктивність м'ясорубки досягає 600 кг за годину.
Конструктивно м'ясорубка Fama TI32 R, FTI 138 RUTE складається з корпусу з вбудованим потужним двигуном, робочого хобота з ріжучими елементами і завантажувальною воронкою. Свіже м'ясо нарізається великими шматками, до нього додається сіль і спеції і, можливо, інші інгредієнти, а потім м'ясо направляється оператором кухні за допомогою штовхача до отвору горловини. Проходячи по горловині під силою тяжкості, м'ясо потрапляє до бункеру зі спіралеподібним шнеком. Шнек, обертаючись, спрямовує м'ясо до одностороннього ножа та ґрат, які здійснюють безпосереднє нарізування фаршу. Корпус м'ясорубки та станина виконані з удароміцної нержавіючої сталі, стійкою до корозії. Крім того, весь ріжучий вузол теж виготовлений з нержавіючої сталі, а ніж є самозагострювальним.
Технічні характеристики: Габарити: 350х475х560 мм, Маса: 50 кг, Напруга: 380 В, Потужність: 2,2 кВт,Продуктивність: 600 кг/год,Система ножів: Unger,Швидкість: 1400 об/хв, Розмір ножа: 98 мм, Довжина кола прохідного перерізу горловини: 32 див. Виробництво FAMA Італія. М'ясорубка Fama TI32 R,FTI 138 RUTE застосовується для подрібнення свіжого, незаморожені і неохолодженого, м'яса в однорідний фарш на великих м'ясних виробництвах: в ковбасних і м'ясних цехах, в супермаркетах для приготування напівфабрикатів і у великих закладах громадського харчування. Компактне виконання в поєднанні з високою продуктивністю роблять м'ясорубку зручним та ефективним елементом оснащення професійній кухні. Продуктивність м'ясорубки досягає 600 кг за одну годину. Конструктивно м'ясорубка Fama TI32 R,FTI 138 RUTEскладається з корпусу з вбудованим потужним двигуном, робочого хобота з ріжучими елементами і завантажувальною лійкою. Свіже м'ясо нарізати великими шматками, в нього додається сіль і спеції і, можливо, інші інгредієнти, а потім м'ясо направляється оператором кухні з допомогою штовхача до отвору горловини. Проходячи по горловині під силою тяжіння, м'ясо потрапляє в бункер зі спіральним шнеком. Шнек, обертаючись, направляє м'ясо до одностороннього ножа і решітці, які здійснюють безпосередню нарізку фаршу. Корпус м'ясорубки і станина виконані з ударопрочной нержавіючої сталі, стійкої до корозії. Крім того, весь ріжучий вузол теж виготовлений з нержавіючої сталі, а ніж є самозатачивающимся.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.