Шеф-ніж Santoku серії Profi Line Hendi 844274, з довжиною леза 180 мм, відрізняється високою якістю та універсальністю, представлена модель рекомендована для використання в гастрономії для шеф-кухарів та увінчених інтузіастів. Гострий як бритва та міцний. Виготовлений із хірургічної сталі найвищої якості. Збалансований, із зручною та безпечною ручкою.
Вигоди кухарського шеф-ножа Santoku Hendi 844274:
- Кінчиком ножа зручно різати невеликі овочі, часник.
- Широкою гранню (згори леза) можна ламати маленькі кісточки або відкривати мідії.
- М'які та жорсткі продукти зручно різати центральною частиною леза. Закругленим вістрям зручно подрібнити зелень.
- П'ятий нож можна різати дуже тверді продукти - оптимальна дія сил.
- Клинком можна розбивати філе, піднімати порізану зелень.
- Гладка поверхня леза зручна для нарізування м'ясних продуктів.
- Є універсальним ножем для професійного кухаря.
- Виготовлений із високоякісної німецької вуглецевої нержавіючої сталі
- Гігієнічна конструкція ручки, що відповідає HACCP, запобігає скупчення залишків на стиках
- Гаряча ковка із цільного шматка сталі.
Шеф-Ніж Santoku (кухонний) Hendi 844274 використовується кухарями для нарізки їжі: м'яса, овочів, коренеплодів тощо. Традиційний основний інструмент шеф-кухаря, який можна знайти на кухні будь-якого ресторану. Універсальний інструмент для більшості завдань, підійде для використання як на підприємствах торгівлі в куточках обробки продуктів (магазини, торгові центри, продуктові ринки, спеціалізовані м'ясні магазини та лавки), так і на кухнях підприємств HoReCa (кафе ресторан, бар, їдальня, буфет, кав'ярня, кав'ярня, бістро, піцерія, фаст-фуд (ресторан швидкого харчування), громадське харчування, шашлична, млинцева, пельменна, суші/гриль/фреш бари, таверна, паб, чайна, кафешантан, антикафе з кухнею).
<p Шеф-кухарі зазвичай мають у своєму наборі як європейський так японський ніж (Santoku). Однак розподіл на стилі кухні умовно, тому що кожен кухар відточує своє мистецтво віддає перевагу тому чи іншому ножу. Наприклад ножем санток зручно подрібнювати зелень, часник притискаючи другою рукою обух. А європейським шеф-ножем зручніше нарізати цибулю кубиками, не дорізаючи частину цибулини, за рахунок упору вигину леза в протилежний бік ножа від Сантоку. При цьому традиційно сантоку йдуть з грантонами, а європейський шеф-ніж можна зустріти як гладким, так і з грантонами. 844274 необхідно кожному кухареві, який працює на кухні з великим асортиментом продуктів. Професійні кухарі купують ніж Hendi 844212, за його універсальність, легкість та зручність, який є основним інструментом на кухні гарного кухаря. Також не забуваємо, що ці ножі не призначені для нарізки на побутових скляних і пластикових дошках. Для тривалої служби ножа Hendi 844274, Ви можете придбати в нашому магазині спеціалізовані обробні дерев'яні та поліетиленові дошки (LDPE, TU-PE D), а також заточувальні інструменти (верстати та мусати).
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.