Професійний м'ясницький ніж (кухонний/кухарський) Profi Line Hendi 844311, з довжиною леза 250 мм, відрізняється високою якістю та універсальністю, представлена модель рекомендована для використання в гастрономії для шеф-кухарів та увінчених інтузіастів. Гострий як бритва та міцний. Виготовлений із хірургічної сталі найвищої якості. Збалансований, із зручною та безпечною ручкою.
Вигоди ножа м'ясника Hendi 844311:
- М'які та жорсткі продукти зручно різати центральною частиною леза. Закругленим вістрям зручно подрібнити зелень.
- П'ятий нож можна різати дуже тверді продукти - оптимальна дія сил.
- Клинком можна розбивати філе, піднімати порізану зелень.
- Гладка поверхня леза зручна для нарізування м'ясних продуктів.
- Є універсальним ножем для професійного кухаря.
- Виготовлений із високоякісної німецької вуглецевої нержавіючої сталі
- Гігієнічна конструкція ручки, що відповідає HACCP, запобігає скупчення залишків на стиках
- Гаряча ковка із цільного шматка сталі.
Кухарським ножем Hendi 844311 зручно працювати з волокнистою структурою м'яса, яка вимагає застосування спеціальним інструментом при його обробці. Спеціальні м'ясницькі ножі Hendi 844311 для м'яса дозволяють легко і швидко обробляти тушку або відсортувати філе. Професійні ножі для роботи з м'ясом Hendi використовуються кухарями для нарізки м'яса по всій Україні. Ніж м'ясника йде як обов'язкове доповнення до набору ножів шеф-кухаря. Професійний універсальний інструмент, ніж м'ясника Hendi 844311, рішення для більшості завдань, підійде для використання як на підприємствах торгівлі в куточках обробки продуктів (магазини, торгові центри, продуктові ринки, спеціалізовані м'ясні магазини та лавки), так і на кухнях підприємств HoReCa (ресторанів) кафе, бар, їдальня, буфет, кафетерій, кав'ярня, бістро, піцерія, фаст-фуд (ресторан швидкого харчування), громадське харчування, шашлична, млинцева, пельменна, суші/гриль/фреш бари, таверна, паб, чайна, кафешантан, антикафе кухнею).
Купити спеціалізований професійний м'ясницький кухарський ніж Hendi 844311 необхідно кожному кухареві, який працює на кухні з м'ясними продуктами. Професійні кухарі купують ніж Hendi 844311, за його універсальність, легкість та зручність, який є основним інструментом для м'яса, на кухні гарного кухаря. Також не забуваємо, що ці ножі не призначені для нарізки на побутових скляних і пластикових дошках. Для тривалої служби ножа Hendi 844311, Ви можете придбати в нашому магазині спеціалізовані обробні дерев'яні та поліетиленові дошки (LDPE, TU-PE D), а також заточувальні інструменти (верстати та мусати).
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.