Ніж Сантоку – традиційний японський ніж. Має широке лезо і вузьку ручку, довжина від 12 до 20 см. Чудово справляється з основними завданнями на професійній кухні: рубає, рубає, ріже. Відмітні особливості Сантоку: 1. Універсальність. Підходить для нарізання овочів, фруктів, м'яса і риби. 2. Ефективність. Тип клинка - 'овече копитце' дозволяє максимально використовувати всю площину леза. 3. Легкість роботи – ніж відмінно збалансований і має дуже гостре лезо, а вага леза Сантоку значно легше, ніж у шеф-ножа. 4. Техніка використання. Кінчик леза зігнутий під кутом 60 градусів, тому принцип роботи з ножем відмінний від інших. Піднімайте лезо вгору-вниз вертикальними рухами. Опущене до ріжучої кромки вістря, полегшує зусилля кухаря при шатківниці. Ідеальні поверхні для Сантоку – дерево та пластик, бажано мити вручну. Компанія PRO)MASTER пропонує ніж Сантоку середньої довжини – 15 див. Лезо – високоякісна вуглецева сталь, рукоятка – поліпропілен.
Перегляньте цей товар на нашому сайті retail5.com.ua. Купити товар можна за посиланням
Характеристики
Основні характеристики
Виробник:
Winco
Гарантійний термін (міс)
1
Країна реєстрації/виробник бренду
Україна/Україна
Загальні характеристики
Тип товару
ніж
Шнфо різального та заточного інвентарю
Вид заточення ріжучої кромки леза ножа
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
- Код товару: K25100
739.00 грн.
Мінімальна сума для замовлення: 1000 грн
Знайшли даний товар дешевше?
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
Відгуків про цей товар ще немає.