обвалочний ножі використовують для відділення м'яса від кісток, жив і шкіри. Лезо у таких ножів дуже гостре, тонке і гнучке Вигнута форма дозволяє обводити ніж навколо будь-якої кістки, гнучкість леза допомагає робити точні надрізи. Рукоятка НЕ зісковзує і зручно розташовується в руці. Вона виконана з пропілену, витримує високі температури, що дає можливість мити ніж в посудомийній машині.
обвалочний ножі виготовляють з міцних матеріалів, оскільки на них йде сильне навантаження під час роботи. Ці ножі використовують не тільки професіонали, їх також широко використовують і на домашній кухні.
Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0, 55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки м'яса Eicker, зокрема модель 27.533 з довгою леза 150мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.