Сенсаційний пристрій для приготування їжі за низьких температур SOUS-VIDE від Hendi. Представлена модель має бути на кожній кухні, вона дозволяє готувати смачну та корисну їжу.
Прилад Sous Vide дозволяє приготувати вишукані страви з насиченим смаком та консистенцією, яких неможливо досягти іншими відомими способами. Їжа не втрачає смаку та харчової цінності, зберігає вітаміни, натуральні соки і залишається ніжною та соковитою. Sous vide — один із найефективніших способів скористатися перевагами низькотемпературного приготування. Таким чином, ви можете приготувати м'ясо, рибу, овочі та навіть фрукти — все, що вам потрібно зробити, це встановити правильну температуру, а решта пристрою зробить свою роботу. Постійно низька температура забезпечує рівномірне приготування, а при правильному налаштуванні температури страва не зіпсується. При приготуванні у вакуумному пакеті додають натуральні ароматизатори і соки, в результаті чого виходить чудовий смак і ідеальна текстура. Використання пристрою Sous Vide оптимізує роботу на кухні. Їжу можна приготувати заздалегідь, за кілька годин і навіть днів. Після приготування їжі її можна залишити в приладі до моменту подачі на стіл. їжу можна залишити там на кілька годин або навіть днів без ризику зіпсуватись. Навіть найтовстіші шматки м'яса стають м'якими та соковитими.
Sous vide - водяна піч для приготування їжі у вакуумній упаковці при низьких температурах.
- Пристрій для приготування їжі, упакованої у вакуумні пакети
- Їжа готується на водяній бані при температурі нижче 100°С.
- Завдяки цьому методу приготовлена їжа виходить соковитою, ніжною та корисною, зберігає вітаміни, ферменти та натуральні соки. >
- Натуральна структура продукту не ушкоджується при варінні,
- Менше зменшення виходу продукту, ніж при традиційному варінні, приблизно на 20%.
- Термін придатності продуктів більший.
- Ідеально підходить для ресторанів a la carte.
- Підходить для приготування їжі поза годинами пік.
- Дозволяє підтримувати постійну якість страв, що подаються.
- Корпус повністю з хромованої сталі.
- Кришка з нержавіючої сталі з силіконовою прокладкою.
- Дуже точний термостат з можливістю регулювання температури якості. кожні 0,1°С (45 - 90°С)
- З ручками та зливним краном
- У наборі сепаратор з 6 перегородками з нержавіючої сталі
Кулінарний метод приготування страв, запечатаних у спеціальні вакуум-пакети, у чітко заданій низькій температурі Ідеальна для ресторанів? la carteІдеально підходить для приготування страв поза годинами пікДає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість стравДуже точний термостат, що регулює температуру від 35°C до 90°C з точністю до 0,1°CКорпус виконаний повністю з нержавіючої сталіГерметичне закриття досягається завдяки кришці з силіконом та зливним краномУ наборі сепаратор з 6 перегородками з нержавіючої сталі
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.