Пищеварочні котли — кухонне обладнання періодичної дії, призначене для приготування різноманітних страв та нагрівання води у великих кількостях.
Приготування на плиті у звичайному посуді сильно програє варінню
в травному котлі. На плиті страва готується значно довше і з великими енерговитратами. Котли дозволяють заощаджувати час, людські ресурси та місце на кухні. Травочні котли мають двошарові стінки, завдяки яким вони мають теплоізоляцію, що дозволяє довго тримати тепло. Між стінами розміщений теплоізоляційний матеріал - мінеральна вата і вода - це називається сорочкою. Є варильні котли, які мають перемішуючий пристрій.
Такі котли зручні для приготування соусів, перемішування салатів. Котли діляться на: електричні та газові.
Варочний котел Ширина котла 800 мм, глибина 900 мм, висота 900 мм, вага 153 кг.
Ширина котла 800 мм, глибина 900 мм, висота 900 мм, вага 153 кг.Варочний котел G150L Bartscher 2800031 працює на природному газі. Підключення 21 кВт, подача газу для пальника забезпечується через газовий виконавчий пристрій. Газове нагрівання пальником з нержавіючої сталі, контроль тиску: арматура воронки
із запобіжним клапаном (калібровано на 0,5 бар). br/>Корисний об'єм варильного котла G150L Bartscher 2800031 145 л, діаметр котла 600 мм, висота 540 мм. Висота регулюється ніжками від 850 мм до 900 мм. Є кран для гарячої та холодної води. Змішувач для води, зливний кран. Контрольна лампа вкл/викл, рівня наповнення водою. Виготовлений із нержавіючої сталі. Простий в обслуговуванні та прибиранні.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.