Варочний котел E220L Bartscher 280021 загальний об'єм котла - ширина 1000 мм, глибина 1150, висота 900 мм, вага 235 кг, об'єм
220 л, корисний об'єм 200 л. Внутрішній діаметр казана 750 мм, висота казана 520 мм. Регулювання висоти котла E220L Bartscher 280021
від 850 мм до 900 мм, контрольна лампа вкл/викл, контроль нагрівання,рівня наповнення водою.Контроль тиску - арматура вирви
із запобіжним клапаном калібровано на 0,5 бар.<Нагрівання відбувається резисторами в чавунному корпусі "Incoloy 800" зі спеціального сплаву. Є змішувач для води,
зливний кран, при порушенні роботи автоматичне відключення. Варильний котел E342L Bartscher 280022 виготовлений з нержавіючої сталі.
Працює при напрузі 400 В, частота 50/60 Гц, підключення приладів 3 NAC
Котли трав'яні застосовуються на всіх підприємствах громадського харчування (їдальня, кафе, ресторани)
і є одним з основних видів обладнання для приготування перших та других страв.
Пищеварочні котли — кухонне обладнання періодичної дії, призначене для приготування різноманітних страв та нагрівання води у великих кількостях.
Приготування на плиті у звичайному посуді сильно програє варінню
в травному котлі. На плиті страва готується значно довше і з великими енерговитратами. Котли дозволяють заощаджувати час, людські ресурси та місце на кухні. Травочні котли мають двошарові стінки, завдяки яким вони мають теплоізоляцію, що дозволяє довго тримати тепло. Між стінами розміщений теплоізоляційний матеріал - мінеральна вата і вода - це називається сорочкою. Є варильні котли, які мають перемішуючий пристрій.
Такі котли зручні для приготування соусів, перемішування салатів.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.