М'ясорубки ТМ-32М призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубки випускаються у виконанні УЗ за ГОСТ 15150-69 ТУ5.899-111901-88 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40°С.
М'ясорубки для підприємств громадського харчування ТМ-32М виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію.
М'ясорубка складається з корпусу, в якому обертається шнек, затискної гайки, двосторонніх ножів, набору ножових ґрат, кільця завзятого та ножа підрізного. на передній частині корпусу м'ясорубки є зовнішнє різьблення, на яке нагвинчується затискна гайка, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу.
Шнек, корпус шнека та затискна гайка виготовлені з масивної нержавіючої сталі. Виключено деформацію, як у випадку з корпусом з інших металів. З метою отримання фаршу різного ступеня подрібнення машини забезпечені набором решіток з діаметром отворів в них 3 мм, 5 мм, 9 мм.
На завантажувальній чаші розташований запобіжник, який унеможливлює доступ рук обслуговуючого персоналу до шнека працюючої машини. М'ясорубка зручна та проста в експлуатації. Вона оснащена, крім функцій "Стоп" та "Старт", функцією "Реверс" - ця функція дозволяє уникнути проблеми намотування жили на шнек.
У комплекті: грати № 1 (діаметр: 82 мм - діаметр отворів: 3 мм - кількість отворів: 217), решітка № 2 (діаметр: 82 мм - діаметр отворів: 5 мм - кількість отворів: 90 )., решітка № 3 (діаметр: 82 мм-діаметр отворів: 9 мм-кількість отворів: 30)н ож двостороннійн ож підрізний, штовхач, насадка для набивання ковбас.
Продуктивність 150 кг/година (примітка: продуктивність м'ясорубок вказана при подрібненні яловичого м'яса другого сорту через дві решітки з діаметром 9 та 5 мм). Час безперервної роботи: 20 хв.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.