М'ясорубки МІМ-150 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубки випускаються у виконанні УЗ по ГОСТ 15150-69 для експлуатації за температури від плюс 1 до плюс 40°С.
М'ясорубки МІМ-150 виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію, Сертифікат відповідності директивам Євросоюзу та Сертифікат на знак безпеки.
Машини виконані в однофазному та трифазному виконанні для включення до мережі змінного струму. М'ясорубки оснащені функцією "Реверс", яка дозволяє при намотуванні жили звільнити шнек без додаткового розбирання машин. Також встановлений практично безшумний редуктор. Машини випускаються з облицюванням із нержавіючої сталі.
Встановлений у м'ясорубках МІМ-150 черв'ячний редуктор забезпечує безшумну, плавну та рівномірну роботу машин, покращує їх експлуатаційні властивості та збільшує тривалість роботи. У процесі роботи машин відпадає необхідність проведення регулювань, а потреба у виконанні поточного ремонту значно зменшується.
Пристрій та робота м'ясорубки МІМ-150
М'ясорубка складається з власне м'ясорубки, приводу та знімної чаші. Власне м'ясорубка у зборі складається з алюмінієвого корпусу, в якому обертається шнек, затискної гайки, двостороннього ножа, грати, кільця завзятого та підрізного ножа, облицювання з нержавіючої сталі.
На передній частині корпусу власне м'ясорубки є зовнішнє різьблення, на яке нагвинчується гайка затискна, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Кріплення корпусу проводиться різьбовими затискачами. Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, що виключає можливість попадання руки обслуговуючого персоналу до шнека м'ясорубки. На боці облицювання розташовані кнопки "Пуск", "Стоп" і "Реверс".
Перероблений продукт з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем до шнека, що обертається. Захоплений шнеком продукт проходить послідовно через набір ріжучого інструменту. Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором решіток з отворами різних розмірів. Ґрати вставляються в корпус м'ясорубки і утримуються від провертання шпонкою.
Примітка: продуктивність м'ясорубок вказана при подрібненні яловичого м'яса 2-го сорту через ґрати з отворами діаметром 5 мм.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
1-Товкач; 2-Чаша; 3-Власне м'ясорубка. Привод: 4-Вал приводний; 5-Редуктор; 6-Облицювання; 7-Електродвигун; 8-Амортизатор; 9-Світлодіод "Мережа"; 10-Кнопка "Реверс"; 11-Кнопка "Стоп"; 12-Кнопка "Пуск"; 13-Облицювання задня; 14-Блок зажима; 15-Зажим;16-Кабельный ввод; 17-Затискач заземлення.
1-Шпонка; 2-Шнек; 3-Ніж підрізний; 4-Нож двусторонний; 5-Решётка; 6-Кільце упорне; 7-Гайка затискна.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.