М'ясорубка МІМ-300М, призначена для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування вже багато років була і залишається надійним помічником на будь-якому виробництві. З метою збільшення виробничих та функціональних показників ми модернізували цю модель, а також значно покращили дизайн.
М'ясорубки для підприємств громадського харчування МІМ-300М виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію, Сертифікат відповідності директивам Євросоюзу та Сертифікат.
Для зручності роботи на м'ясорубці МІМ-300М у разі зупинки шнека під час переробки м'ясопродуктів низької якості передбачено режим реверсу, чого немає у МІМ-300. Натисканням на кнопку "Реверс" можна повернути продукт у завантажувальну горловину і потім відправити його на повторну переробку або видалити з м'ясорубки без розбору вузла ножі-решітки-шнек.
М'ясорубка МІМ-300М випускається з облицюванням із нержавіючої сталі. Полегшена конструкція несучої рами, мінімальна кількість деталей роблять м'ясорубку МІМ-300М легшою та зручнішою при експлуатації, ніж м'ясорубка МІМ-300.
У конструкції застосований черв'ячний редуктор, що забезпечує плавну, безшумну роботу, і має підвищений крутний момент на вихідному валу, що дозволяє переробляти навіть сильно жиловане м'ясо. Встановлений вентильований трифазний двигун гарантує безперервну багатогодинну роботу.
Пристрій та робота м'ясорубки МІМ-300М
М'ясорубка складається з власне м'ясорубки та приводу. Власне м'ясорубка в зборі складається з алюмінієвого корпусу, в якому обертається шнек, гайки затискної, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця завзятого і ножа підрізного.
На передній частині корпусу власне м'ясорубки є зовнішнє різьблення, на яке нагвинчуються гайка затискна, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Кріплення корпусу проводиться різьбовими затискачами. Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, який унеможливлює попадання руки обслуговуючого персоналу до шнека м'ясорубки.
Перероблений продукт з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхаємо до шнека, що обертається. Захоплений шнеком продукт проходить послідовно через набір різальних інструментів. Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором решіток з отворами різних розмірів.
Примітка: продуктивність м'ясорубок вказана при подрібненні яловичого м'яса другого сорту через дві решітки діаметром 9 і 5 мм.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
1- Товкач; 2- Власне м'ясорубка. Привід: 3-вал приводний; 4- Фланець; 5- Облицювання; 6- Рама; 7- Затискач заземлення; 8- Черв'ячний редуктор; 9- Електродвигун; 10- Кнопка "ПУСК"; 11- Кнопка "СТОП"; 12- Кнопка "РЕВЕРС"; 13- Чаша із запобіжником; 14- Зажим; 15- Опора;16- Блок затискачів; 17- Індикатор "Мережа"
1-Шпонка; 2-Шнек; 3-Ніж підрізний; 4-Ніж двосторонній; 5-Решітка з отворами 9мм;
6-Решітка з отворами 5мм; 7-Кільце упорне; 8-Гайка затискна.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.