Ніж-сікач для мясоразделкі. Довжиною леза - 240 мм
Сікач - рубяще-ріжучий інструмент, короткий важкий ніж з широким топоровідним клинком. За своєю конструкцією нагадує гібрид сокири і ножа. Використовується для оброблення туш тварин. Середня загальна довжина 25-30 см, але зустрічаються екземпляри 50см і більше. Збільшення загальної довжини відбувається в основному за рахунок подовження ручки. Загальна маса коливається в межах від 1 до 2 кг, в залежності від розмірів і конструкційних матеріалів. Деякі екземпляри можуть досягати 3 кг і більше.
муру не топоровідний, нагадує обух однолезвійний ножа. Іноді розширюється до кінця (підвищення лінії обуха), для зміщення центру ваги, утворюючи своєрідну " п'яту ". У верхньому незаточенний кутку зазвичай роблять отвір для підвішування інструменту на гак.
Використовується для оброблення їжі: м'яса, туш тварин, овочів, коренеплодів і т.д. Традиційний основний інструмент китайських кухарів.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.