"Santoku" перекладається з японської як " три види використання ": він однаково добре вміє різати, рубати і кришити.
Серія CREATIVE CHEF.
Довжина леза & mdash; 18 см.
Матеріал леза - французька сталь Nitrocut NCV50.
0.50% вуглецю ? 14,5% хрому ? 0,7% молібдену ? 0,15% ванадію
Всі ножі F.Bargoin проходять тонко вивірену термообробку для того, щоб мати високу твердість стали:
56-57 HRC - для ножів серії Ultra comfort
54-55 HRC - для інших ножів
Рукоять з поліпропілену з додаванням еластомеру забезпечує максимальний комфорт при використанні.
Зверніть увагу - в робочій частині леза є виточки (повітряні кишені). Це геніальний винахід виключає прилипання скибочок в процесі нарізування.
Хто хоч раз пробував різати ножем з повітряними кишенями, вже ні за що не повернеться до звичайного ножа. Універсалами - "японцями" зручніше працювати, коли руху рубають.
Сантоку має невеликий зазор між лезом і поверхнею обробної дошки. З одного боку це зручно, але при сильній заточування функціональні можливості його знижуються. Важливий фактор - компактність ножа. Його невеликий розмір дає можливість зберігати його без особливих турбот.
Ця модель виробляється тільки з чорної ручкою.
Кожен кухар вибирає той ніж, який буде йому найбільш зручний, так як їм доводиться використовувати його практично весь робочий час. Скільки шеф-кухарів стільки думок, який ніж краще. Ми радимо віддавати перевагу європейським виробникам.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.