Ніж для филетирования риби Fischer Bargoin 246 17 см з тонким лезом. Він чудово підходить для тонкої нарізки м'ясного і рибного філе, а також незамінний при приготуванні японських рибних страв.
Лезо ножа виконане з всесвітньо відомої французької стали T5MOS - нержавіюча сталь хромомолібденовиє високотемпературної обробки. За допомогою вакуумної плавки досягається твердість клинка ножа 55 HRC (+/- 1), яка гарантує тривалість нарізки і легкість заточки. Ножі цієї серії заточені вручну.
Ергономічна рукоять з поліпропілену чорного кольору дуже зручна. Матеріал рукояті стійкий до води і високій температурі. Такий ніж можна мити в посудомийній машині.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.