Універсальний професійний кухонний ніж. Довжина клінка- 10 см.
Зручно, коли одним ножем можна здійснювати безліч операцій: розбирання, обвалювання, шпилька. Характеристики ножа:
- сталь: хром-ванадієва сталь X55 Cr MoV14
- повністю ковані ручка POM Poly Oxy M & eacute; thyl & egrave; ne);
- твердість стали за шкалою Роквелла: 55-58 Hrc.
Ніж кухонний Fischer Склад нержавіючої сталі, що використовується для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7% Рукоятка ножа - відлита з поліпропілену, захищає від зісковзування , що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні кухонні ножі Fischer, зокрема модель №141 з довжиною леза 100мм, виробляються для використання на різних харчових виробництвах, м'ясних та рибних фабриках, закладах HoReCa, інших спеціалізованих підприємствах, професійних та домашніх кухнях. Ніж стійкий до ударів, корозії та миття в посудомийній машині. Довжина леза: 100 мм Марка сталі: Nitrocut NCV50 Твердість сталі: 56-57 HRC - для ножів серії Ultra comfort 54-55 HRC - для решти ножів Колір рукояті: чорний Країна-виробник: Франція
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.