Довжина леза - 20 см.
Зручно, коли одним ножем можна здійснювати безліч операцій: розбирання, обвалювання, шпилька. Ця модель виробляється тільки з чорної ручкою. - це одна з найбільш популярних різновидів кухонних ножів, які використовують в процесі приготування різних кулінарних виробів. Так званий французький ніж не поступається своїм предкам в універсальності: спочатку змодельований для різання м'яса і шинкування овочів, він може замінити будь-який інший. Форма леза може бути німецької або французької. Перше трохи закруглюється до вістря, так що при використанні німецького ножа вістря залишається практично нерухомим і не стосується дошки. Французьке лезо має трикутну форму, майже без вигинів, так що при різанні кухар підтягує ніж до себе. Ширина леза обох моделей досягає 5 см. Як правило, лезо ножа шеф-кухаря досягає 15-30 см.Что дає широке і масивне лезо? Якщо ви коли-небудь спостерігали за роботою справжнього профі (а може, самі є таким), то напевно знаєте, що процес шинкування в цьому випадку проводиться дуже швидкими і частими рухами. При цьому рукоять ножа йде вгору і опускається вниз, а вістря практично нерухомо. Саме ці характерні руху і забезпечує широке лезо, досить важке і дуже гостре.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.