Довжина смуги - 30 см.
Мусат Eicker Німеччина.
Використовується для редагування ножових виробів.
Стандартний, круглий.
Мусат - незамінний помічник на кухні. Але, як не дивно, не всі шанувальники кулінарного мистецтва точно представляють, для чого він потрібен і як ним користуватися. Через незнання Мусат іноді називають круглим напилком або точила для ножів. Обидві назви лише частково вірні, тим більше що Мусат НЕ точить, а править лезо. І якщо вже він не справляється зі своїми обов'язками, тоді дійсно, ніж потрібно точити, а іноді і заново переточувати.
Мусат допомагає виправити лезо, завдаючи на нього мікроскопічні борозенки і збільшуючи таким чином площа контакту ріжучої кромки з продуктом. В результаті досягається ефект Мікропіле і, як наслідок, відмінна гострота. Тоді не потрібно піддавати ніж повномасштабної заточування, яка хоча і повільно, але вірно скорочує термін служби головного інструменту м'ясника і кулінара.
Яким би способом ви не правили ніж, після приведення його в робочий стан потрібно приступити до водних процедур. Клинок вимийте в теплій мильній воді, сполосніть і витріть насухо. Якісний Мусат досить обтерти вологим рушником без ворсу, щоб видалити зі стрижня прилипли до нього сталеві мікрочастинки.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.