Ця серія була спеціально розроблена для професійних м'ясників.
Шведська сталь Sandvik 12С27, підвищена твердість клинка 56-57 HRC
- Нержавіюча сталь,
- Висока якість різання,
- Більш високий термін служби леза, ніж у інших ножів зі стандартних сталей,
- Вимагають в два рази менше заточки.
Клинок заточений на високоточному автоматизованому обладнанні.
Поліпропілен забезпечує бездоганну непроникність між клинком і рукояттю.
Завдяки спеціальним борозенками ніж не ковзає в руці. Більше 80% поверхні рукояті покрито еластомером для чудового контакту з рукою і оптимального комфорту. Ергономічна форма була спеціально розроблена c урахуванням особливості захоплення при обвалювання і жиловке.
Склад нержавіючої сталі, що використовується для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7%
Рукоять ножа - відлита з поліпропілену , захищає від зісковзування , що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання відповідно до стандартів HACCP. Форма та матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що в свою чергу дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки.
Професійні ножі для жилування м'яса Fischer, зокрема модель №78010 з довжиною леза 230мм, виробляються для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних та рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Ніж стійкий до ударів, корозії та миття в посудомийній машині.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.