Професійний ніж для жиловки французького бренду F. Bargoin оснащений широким і довгим клинком (420 мм). Така специфіка моделі дозволить м'ясникові швидко і майстерно відокремити м'якоть від сухожиль, жиру і плівки.
Характерними особливостями жіловочного ножа цієї серії є:
шведська сталь марки Sandvik 12C27;
твердість сплаву: 56-57 HRC;
гарт металу, що проводиться рідким азотом при -80?С;
чудові антикорозійні властивості.
Завдяки цьому ніж для жиловки м'яса стійкий до агресивного середовища. Що входить до складу стали нікель захищає клинок від деформування при навантаженнях. Щоб отримати лезо для гоління гостроти, заточку проводять на автоматизованому обладнання. Кут зведення перевіряють лазером.
Рукоять виробів відрізняється ергономічним дизайном. Антиковзаюче покриття і рельєфна текстура дозволяють працювати без втоми.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.