Ніж м'ясника (сікач) - це спеціальний інструмент для відділення всіх видів м'яса від кісток.
Довжина леза - 14 см.
Серія - HACCP COLOURED BUTCHER KNIVES. Матеріал леза - французька сталь Nitrocut NCV50. 0.50% вуглецю ? 14,5% хрому ? 0,7% молібдену ? 0,15% ванадію.
Всі ножі проходять тонко вивірену термообробку для того, щоб мати високу твердість стали:
56-57 HRC - для ножів серії Ultra comfort.
54-55 HRC - для інших ножів.
Тонкий довгий клинок з міцної сталі з чудовою заточуванням звужується до кінчика.
Лезо ножа м'ясника має бути гнучким і дуже гострим, щоб плавно обійти кістка, і акуратно і рівно зняти м'якоть.
Працювати з якісним ножем від виробника з світовим ім'ям - одне задоволення! Ніж в індивідуальній упаковці.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.