Продано
Ніж для шинки, ковбаси, риби.
Довжина леза - 30 см.
Серія - SABATIER 64.
Матеріал леза - сталь молібден-ванадієва (X55 Cr Mo V 14)
Твердість за шкалою Роквелла: 55-58 Hrc.
Матеріал рукояті - ацетальная смола (полиоксиметилен).
Ця модель виробляється тільки з чорної ручкою.
Для нарізки тонких і рівних шматків м'яса, риби або птиці використовують спеціальний філейний ніж.
Він зроблений так, щоб швидко і без зайвих навантажень виконувати потрібну роботу.
Відмінні особливості: Відсутність обмежувача.
• Вузький клинок.
• Особлива форма клинка, що дозволяє робити розрізи максимально зручно.
• Особливий спосіб заточки. Кут повинен становити 25 градусів.
Не можна обійти увагою гнучкість леза. Вона буде більше у того леза, яке тонше. Надто гнучке не дозволить повністю зняти філе з хребта риби. Клинок - головна частина вироби, але рукоять теж грає важливу роль. Вона повинна бути надійно зроблена і при цьому комфортна в роботі. Тільки в такому випадку ніж можна безпечно для себе і без зайвих зусиль застосовувати на кухні.
Таким чином, взявши до уваги якість леза, його матеріал, а також матеріал, з якого зроблена ручка можна підібрати зручний і міцний інструмент.
Перегляньте цей товар на нашому сайті retail5.com.ua. Купити товар можна за посиланням
Характеристики
Основні характеристики
Виробник:
Fischer
Гарантійний термін (міс)
1
Країна реєстрації/виробник бренду
Франція/Франція
Загальні характеристики
Тип
філейний ніж
Матеріал рукояток
пластик
Шнфо різального та заточного інвентарю
Вид заточення ріжучої кромки леза ножа
Матеріал леза ножа
нержавіюча сталь
Корпус
Колір
чорний
Габарити товару без упаковки (нетто)
Довжина леза (мм)
300
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
Відгуків про цей товар ще немає.