Ніж для хліба. Підходить також для спаржі. Кондитерських виробів.
Зазубрений край.
Довжина леза - 28 см.
Колір ручки - чорний.
Серія - COUTEAUX À PAIN ET GÉNOISE.
Матеріал леза - сталь молібден-ванадієва (X55 Cr Mo V 14)
Твердість за шкалою Роквелла: 55-58 Hrc
Матеріал рукояті - ацетальная смола (полиоксиметилен).
Склад нержавіючої сталі, що використовується для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7%
Рукоять ножа - відлита з поліпропілену , захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання відповідно до стандартів HACCP. Форма та матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що в свою чергу дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки.
Професійні ножі для хліба Fischer, зокрема модель №480 з довжиною леза 280мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних та рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах, на професійних та домашніх кухнях
Ніж стійкий до ударів, корозії та миття в посудомийній машині.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.