Хенді 12 Kitchen Line є ідеальним рішенням для магазинів та ресторанів. Ідеально підходить для будь-якого ресторану або вдома. Висока якість, ніж і сітчастий фільтр з нержавіючої сталі. Ця професійна м'ясорубка є одним із найбільш продаваних продуктів у цій групі на польському ринку. Якість продукту забезпечує дуже низьку інтенсивність відмов.
Висока якість, професійний пристрій для подрібнення всіх видів кістяка. Просте розбирання для очищення обладнання. Двигун захищений від обертання швидкість перегріву 170 об/хв. Лій навантаження та головки, виготовлена з полірованого сплаву захисту скидання алюмінієва кнопка проти перевантаження Нековзний вимикач Виконує з миттєвої EC та CE Подання 100 кг/h. Горло виготовлене з литого чавуну та гвинт виконані з нержавіючого тиску виготовлено з нержавіючої сталі. Штифт поліетиленовий включало: ковбаски воронки лоток з поліпропілену завантаження виготовлена зі сталі 70 мм сита, отвір O6 і 8 мм виконана з нержавіючої сталі. ./хв.Воронка зроблена з полірованого алюмінієвого сплавуКорпус робочого елемента зроблений з чавунного лиття (10 мм)Насадка для ковбаси з поліпропіленуКонтейнер для м'яса з нержавіючої сталі2 грати ? 70 мм з нержавіючої сталі з діаметром отворів 6 мм і 8 ммНіж і шнек з нержавіючої сталіТлумач зроблений з поліетиленуКнопка скидання оберігає від перевантаженняНековзні ніжкиПродуктивність: 100 кг/год.Не призначена для безперервної роботи
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.
- Код товару: K45893