Харчові непереносимості та алергії впливають на дедалі більшу частину нашого суспільства. Передбачається, що хвороби, пов'язані з харчовою непереносимістю страждають до 45% населення, тоді як харчова алергія відбувається у 4-8% дітей та 2-4% дорослих. Для того, щоб забезпечити безпеку всіх відвідувачів наших приміщень, ми дбаємо про безпеку страв, які обслуговуються шляхом запобігання перехресному забруднюванню. Спеціально розроблений Хенді алерген вільна лінія дозволить уникнути небезпечних ситуацій у цьому загрозливому житті шоку в результаті бренду anafilaktycznego.N?? універсального НАССРА Хенді було розроблено для безпечної та зручної механічної обробки харчових продуктів без алергенів. Ніж, помітивши (фіолетовий), добре видно всім співробітникам кухні. Щоб підтримувати високий рівень безпеки, не ріжуть його: молочні продукти, що містять глютен, яйця, orzech?wN?? був виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, стійкої до механічних пошкоджень та легкості у підтримці чистоти та технічного обслуговування. Крім того, нержавіюча сталь не вступає в реакцію з їжею, тому після миття не несуть запаху чи смаку potraw.R?koje?? ніж виготовлений з поліпропілену в фіолетовий колір, який відрізняє його від інших аксесуарів HACCP.Ostrze ножа - короткий.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.