Мясорубка Sybo HFM-32 з професійними робочими характеристиками використовується на підприємствах суспільного харчування і торгівлі для отримання фаршу. Застосовується для подрібнення свіжого, незамороженого та неохолодженого, м'яса в однорідний фарш на великих м'ясних виробництвах: у ковбасних та м'ясних цехах, у супермаркетах для приготування напівфабрикатів та у великих закладах громадського харчування.
Конструктивно м'ясорубка HFM-32 складається з корпусу з вбудованим потужним двигуном, робочого хобота з ріжучими елементами та завантажувальною воронкою. Корпус м'ясорубки та станина виконані з удароміцної нержавіючої сталі, стійкою до корозії. Крім того, весь ріжучий вузол теж виготовлений з нержавіючої сталі, а ніж є самозаточується. Розроблено відповідно до міжнародних стандартів безпеки та гігієни.
Проста в експлуатації та керуванні. Легко розуміється, що значно полегшує чищення та обслуговування. Займає мінімум місця. Продуктивність: 320кг/год, при використанні ''чистого м'яса'', без прожилок і кісточок, захист від перевантажень, комплект: ніж, дві решітки 4,5/10 мм, двигун, реверс, матеріал — нерж.сталь.
Технічні характеристики: М'ясорубка електрична система 1/2 UNGER,Габарити: 601х285х447мм, 220В, 1,5 кВт, Продуктивність: 320кг/год, при використанні чистого м'яса, без прожилок і кісточок, захист від перевантажень, комплект: ніж, дві решітки 4,5/10 мм, вентильований двигун, реверс, матеріал - нерж.сталь. Вага-27кг. Виробництво: Sybo, Китай М'ясорубка Sybo HFM-32 c професійними робочими характеристиками використовується напідприємствах громадського харчування і торгівлі для отримання фаршу. Застосовується для подрібнення свіжого, незаморожені і неохолодженого, м'яса в однорідний фарш на великих м'ясних виробництвах: в ковбасних і м'ясних цехах, в супермаркетах для приготування напівфабрикатів і у великих закладах громадського харчування. Конструктивно м'ясорубка HFM-32 складається з корпусу з вбудованим потужним двигуном, робочого хобота з ріжучими елементами і завантажувальною лійкою. Корпус м'ясорубки і станина виконані з ударопрочной нержавіючої сталі, стійкої до корозії. Крім того, весь ріжучий вузол теж виготовлений з нержавіючої сталі, а ніж є самозатачивающимся. Розроблена у відповідності з міжнародними стандартами безпеки і гігієни. Проста в експлуатації і управлінні. Легко розбирається, що значно полегшує чищення та обслуговування. Займає мінімум місця.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.